nlgroeit maakt ondernemers bewust van groeikansen

News |

Op 13 januari jl. opende Koningin Máxima, als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering, het online platform van het programma nlgroeit.nl. Het platform nlgroeit  inspireert en activeert ondernemers in het midden- en kleinbedrijf om sneller te groeien en het faciliteert hen om die groei te kunnen verwezenlijken. 

nlgroeit is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en NLevator en wordt gesteund door NL2025. Het platform nlgroeit.nl is de plek waar ondernemers informatie kunnen vinden over groeien, succesvolle voorbeelden, waar men vragen kan stellen, waar advies wordt gegeven en waar praktische tools worden aangereikt. Het programma brengt ondernemers in contact met andere ondernemers, mentoren, coaches en opleiders, die hen kunnen helpen om hun volgende groeistap te zetten. Het moet een levendige community worden van groeiondernemers die elkaar helpen, maar waar nodig ook ondersteund en begeleid worden door coaches en mentoren.

Ook Minister-president Mark Rutte woonde het openingsevenement bij en reageerde positief “Meer en snellere groei van het MKB kan een grote bijdrage leveren aan het herstel van werkgelegenheid.“ Claudia Zuiderwijk, voorzitter Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel, deelde haar visie “nlgroeit zorgt voor snellere toegang tot betere contacten, coaches, kapitaal en kennis. Zo maakt het programma vele ondernemers groter”.

Voor meer informatie over nlgroeit klik hier.